ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Kontakt

Društvo ŠENT v okviru Centra za destigmatizacijo (CzD) aktivno deluje na področju načrtovanja, organiziranja, izvajanja in nadziranja projektov. Naloga zaposlenih na projektnih nalogah je iskanje in spremljanje lokalnih, nacionalnih in mednarodnih razpisov v skladu s strategijo društva ŠENT. V sodelovanju s strokovno službo in drugimi službami realizirajo prijave na ustrezne razpise.

Prav tako se zaposleni povezujejo z drugimi službami, zavodi, organizacijami, pristojnimi nacionalnimi in lokalnimi institucijami ter tako ohranja in širi mrežo projektnih pratnerjev.

V sodelovanju s strokovnimi delavci in ostalimi zaposlenimi v društvu koordinirajo pripravo in razvoj programskih in razvojnih projektov na področju duševnega zdravja, socialnega varstva in zaposlovanja ter odvisnosti od prepovedanih drog.

Mednarodni razpisi, lokalni in nacionalni razpisi:

Projektni manager:
Gregor Cotič
Tel.05 662 14 80
E-pošta: gregor.cotic@sent.si

Barbara Dolničar
Tel.: 01/ 230 78 32
E-pošta: barbara.dolnicar@sent.si


 


Status

Na podlagi odločbe Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti št. 215-160/2019-6 z dne 26. 9. 2019 ima ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje status društva, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva ter na področju zdravstvenega varstva.

ŠENT ima status humanitarne organizacije.
OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem