ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabilo na e-delavnici ustvarjanje mandal in Natašine pesmi

09-04-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

V tednu od 12. do 16. aprila sta ponovno na voljo 2 delavnici, namenjeni vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

1. POZITIVNI UČINKI USTVARJANJA MANDAL

 KDAJ: v četrtek 15. 4. 2021 ob 10:00 uri

Pripravila jo bo Maja Toroš, mag. pomoči z umetnostjo, prostovoljka v DC ŠENT Nova Gorica, ki že več let vodi likovno terapijo. Na delavnici boste spoznali teoretsko ozadje pomena mandal z nekaj nasveti za praktično uporabo pri samopomoči in pomoči drugim. Za delavnico potrebujete že vnaprej pripravljen mandala test - Moja čustva, navaden svinčnik in barvice ali flomastre.

Poskusite ustvariti svoj MANDALA TEST po spodnjih navodilih (klikni na sliko za prenos pdf datoteke):

 

________________________________________________________________________________________

2. NATAŠA IN NJENE PESMI

 KDAJ: v petek, 16. 4. 2021 ob 11:00 uri

Nataša Flis je dolgoletna prostovoljka in uporabnica v Šentovem dnevnem centru Celeia in absolventka na Višji ekonomski šoli v Celju (program Organizator socialne mreže), s povprečno oceno 10. Njen bogat besedni zaklad se najbolj izraža skozi čutne in izpovedne pesmi. Z njimi se predstavlja na raznih prireditvah v celotni regiji. Še letos bodo izšle v knjigi. Nekatere bo predstavila v petek. Priložnost bo, da z njo delite svoje občutke, jo kaj vprašate.

Da bo organizacija delavnic lažja, vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico. Se veselimo srečanja!
                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem