ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Predstavljamo aplikacijo BAZA - zbirka kontaktov na področju nedovoljenih drog

12-11-2019

V okviru programa varovanje in krepitev zdravja 2017 - 2019, ki ga je sofinanciralo Ministrstvo za zdravje, smo v ŠENT-u izdelali mobilno aplikacijo za pametne androidne telefone. Aplikacija BAZA, ki si ime sposoja iz uličnega poimenovanja za začasna prenočišča, je zbirka kontaktov na področju nedovoljenih drog.

Mobilna aplikacija ponuja hiter, zanimiv in interaktiven dostop do kontaktov na enem mestu. Prek šestih glavnih menijev so zbrani kontakti skupaj z lokacijsko navigacijo in neposredno možnostjo klicanja za področja prenočevanje, izmenjava materiala, testiranje, svetovanje, terensko delo in nasveti.

Mobilno aplikacijo si lahko brezplačno namestite v trgovini Google Play (klikni) ali pa s pomočjo fotoaparata na pametnem telefonu, ki ga usmerite v QR kodo na zgornji sliki (črn pikčast vzorec).

Upamo, da vam bo aplikacija dobro služila in če opazite, da bi bilo potrebno vnesti nov kontakt ali pa spremeniti obstoječega, nam lahko pišete na jurij.anzin@dc.sent.si


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem