ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo na delavnico Unikatne voščilnice

03-12-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

Pred vrati so novoletno božični prazniki, zato vas vljudno vabimo na delavnico, ki je namenjena vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

UNIKATNE VOŠČILNICE
KDAJ: sreda 8.12.2021 ob 10:00 uri

Delavnico bo pripravila Nike Škofič, umetnica in glasbenica, dolgoletna prostovoljka na Šentu v Ajdovščini, ki je za nas v okviru projekta že pripravila dve izredno zanimivi ustvarjalni delavnici.

Kratek opis: Uporabili bomo tehniko kolaž in iz časopisnega papirja izrezovali okraske in jih lepili na podlago, možna je črnobela ali barvna varianta, igrali se bomo s perspektivo.

Potreben material: karton/trši papir, ki ga bomo prepognili na pol za voščilnico, časopisni papir (lahko tudi reklamni, da bo bolj pisanih barv), lepilo (najbolje Mekol), škarjice, akrilni lak (v skrajnem primeru lahko tudi lak za lase), čopič, bleščice (ni nujno).

NAMIG: Kdor ima možnost in rad ustvarja lahko nabavi potrebne pripomočke v KIK-u ali TEDI-ju (bleščice in trši papir za voščilnice), v drogerijah pa lahko kupite (bolj poceni in večjo količino kot v umetniških trgovinah) univerzalno lepilo Mekol in akrilni vodotopni lak.

Da bo organizacija delavnic lažja vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čim prej, oziroma najkasneje do srede 8.12. do 9. ure zjutraj.

Se veselimo srečanja!

                    


Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem