ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Izobraževanje o izgorelosti na delovnem mestu

20-04-2021

V sklopu aktivnosti projekta »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij« vas vabimo na izobraževanje za strokovne delavce in mentorje prostovoljcev ŠENT in OZARA z naslovom:

»PSIHOLOŠKA OBRAVNAVA SINDROMA IZGORELOSTI NA DELOVNEM MESTU«

KDAJ: v petek, 23. aprila 2021, s pričetkom ob 12.30 uri.

Sindrom izgorelosti je poklicni fenomen, ki ga zaznamujejo izguba energije ali izčrpanost, negativizem ali mentalna distanciranost ter zmanjšana učinkovitost na delovnem mestu. Razvoj sindroma izgorelosti je še posebej pogost pri posameznikih, ki delajo na področju duševnega zdravja. Na predavanju boste izvedeli, kaj je ta sindrom, kateri so vzroki za njegovo pojavljanje ter kako ga obravnavati s psihološkimi metodami.

Predavanje, ki ga organiziramo v sodelovanju z Zbornico kliničnih psihologov Slovenije (ZKP) in bo predvidoma trajalo do 14. ure - bo pripravila Nika Bolle, specialistka klinične psihologije, ki je zaposlena na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu RS – Soča, kjer dela z odraslimi s kronično nerakavo bolečino."

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si oziroma telefon: 01 230 78 32 ali 051 368 178, najkasneje do četrtka, 22. aprila 2021.


                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem