ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
V strokovnem glasilu o duševnem zdravju in skupnosti skrbi

15-07-2016

Predstavljamo vam prvo številko strokovnega glasila Duševno zdravje v skupnosti. Strokovno glasilo je namenjeno vsem, ki jih zanima področje duševnega zdravja. Vsebovalo bo prispevke o aktualni problematiki na področju duševnega zdravja in obravnave v skupnosti, besedo pa bomo podali vsem, ki smo v ta proces vključeni, ne le strokovnjakom s področja, temveč tudi osebam z lastno izkušnjo, ki so največji eksperti za svoje življenje in eksperti iz izkušenj.

V prvi številki z naslovno temo Duševno zdravje in skupnostna skrb se lahko seznanite s pogledi strokovnjakov in oseb z izkušnjo na skupnostno skrb. V njem izpostavljamo tudi dosežke ŠENT-a v preteklem letu in objavljamo pesmi oseb z izkušnjo duševne bolezni.

Prva in druga številka bosta promocijski in ju bo mogoče dobiti brezplačno. Naročilnica na strokovno glasilo bo priložena naslednji številki glasila, na voljo pa vam bo tudi preko naše spletne strani.

V letošnjem letu bo ponovno začelo izhajati interno glasilo ŠENT.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem