ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Parada učenja v Kranju

14-09-2020

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. S projektom se opozarja na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.


Foto: Ljiljana Vidović

Tudi letos je Parada učenja – Dan učečih se skupnosti potrdila svojo osrednjo vlogo v TVU. V Kranju je potekala 9. septembra 2020 kjer smo se Šent'ki predstavili s promocijsko stojnico. Kljub Ukrepom proti širjenju covida-19, ki so precej okrnili temeljno zasnovo je Parada učenja potekala v prijetnem vzdušju.

Na PU so se po dolgem času srečali ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po obojem. Živahen utrip, barvitost, obilo radovednosti, ponosa, upanja … vse to je bilo mogoče doživeti v družbi zagovornikov in uresničevalcev kulture vseživljenjskosti učenja. Sodelovali so pripadniki vseh generacij.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem