ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Zahvala Kinu Bežigrad

15-01-2024

V petek, 12. 1. 2024 so nas v Kinu Bežigrad toplo sprejeli in nam omogočili, da smo si v čisto pravi kino dvorani na velikem platnu ogledali film Šepet metulja režiserja Alena Pavšarja.


Uporabniki programov ŠENT-a smo bili navdušeni. Mnogi izmed nas nismo bili v kinu že več kot 10 let. Za nas je bila to super izkušnja in tudi film nas je prevzel. Tako igralska zasedba kot vsebina, saj je soočanje z drugačnostjo naš vsak dan, uspeli pa smo prepoznati tudi veliko virov moči glavnega igralca, kar nam je dalo nov zagon in motivacijo za soočanje zvsakdanjimi izzivi, ki nam jih namenja življenje.

Iskreno se zahvaljujemo, da smo si lahko brezplačno ogledali vrhunski slovenski film, v kino dvorani, ki je bila ta dan namenjena samo nam.

Iskrena hvala Kinu Bežigrad za topel sprejem in ker tudi na tak način pripomorete k zmanjševanju stigme ter omogočate neprecenljive izkušnje in spomine za naše uporabnike.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem