ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabljeni na e-delavnico o karateju

23-04-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

Lepo vabljeni, da se nam, po enotedenski pavzi, ponovno pridružite na delavnici, ki je namenjena vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE in prinaša tematiko, za katero se je pokazal velik interes že na eni od prejšnjih delavnic.

Vljudno vabljeni na delavnico: KARATE Z ALEKSANDROM

KDAJ: v četrtek, 29. 4. 2021 ob 11:00 uri prek Zooma

Aleksander Klobučar je opravljal dnevnem centru ŠENT Celje študentsko prakso, potem pa ostal njihov prostovoljec. Sedaj je absolvent psihosocialne pomoči in tako zaposleni kot uporabniki v dnevnem centru so veseli, da se je skoraj iz naključja zgradila med njimi trdna vez. Pripravil je delavnico o karateju, saj je tudi mojster karateja in ima črni pas, 1 dan.

Da bo organizacija delavnice lažja, vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico.

Želimo vam lepe prvomajske praznike in vas lepo pozdravljamo!

                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem