ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Akcija: Skupaj ZA duševno zdravje

07-09-2021

Na povabilo NIJZ OE Nova Gorica se bomo letos pridružili na akciji "Skupaj ZA duševno zdravje". Dogodki se s povabilom na vključitev v svetovno akcijo "Prekolesarimo svet" začnejo 10. septembra, na svetovni dan preprečevanja samomora, zaključili pa 10. oktobra na svetovni dan duševnega zdravja. Pod tem geslom se bodo v Goriški v septembru in oktobru odvijale aktivnosti s področja duševnega zdravja.

Uvodni dogodek, s katerim pričnemo s kolesarjenjem bo potekal 10. septembra ob 12. uri v Športnem parku v Novi Gorici. Na dogodku bodo sodelovali Mladinski center, Javni zavod za šport Nova Gorica, Center za krepitev zdravja, MONG ter ŠENT Dnevni center - Nova Gorica. S kolesarjenjem na osmih sobnih kolesih bomo simbolično odprli akcijo. Kolesa bodo občanom na voljo ves mesec do zaključka akcije (od 10.9. do 10.10.)

Podrobno o akciji in o navodilih za vse, ki se želite s kolesarjenjem pridružiti in podpreti regijski program "Skupaj ZA duševno zdravje", najdete TUKAJ.

Vabljeni k sodelovanju in ustvarjanju upanja z dejanji!


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem