ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Zeli za ljudi: Spletni nakup!

18-05-2020

Šent DC Nova Gorica, s svojimi uporabniki, tvori s socialnim podjetjem  Zavodom GOST na Planoti in Društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica, partnerstvo projekta »Zeli za ljudi«. Projekt je financiran  s strani Republike Slovenije, Ministrstvo za javno upravo.

V okviru Zavod GOST na Planoti deluje Zeliščni center Grgarske Ravne, ki na osnovi zeliščarske dediščine Banjške in Trnovske planote razvija svoje proizvode in storitve. Skupaj  s partnerji projekta pa razvijamo znamko »Zeli« pod katero se ti izdelki prodajajo.

Korona virus je pretresel naš način življenja, tako je prekinil tudi običajne/ ustaljene poti prodaje...

Kot odziv na nastalo situacijo smo partnerji vzpostavili spletno naročanja izdelkov znamke »Zeli« za pestrost ponudbe pa smo dodali tudi izdelke drugih lokalnih ponudnikov.

Izdelke znamke »Zeli« lahko naročite na spletni povezavi http://zavod-gost.nvoplanota.si/trgovina

Z nakupom izdelkov znamke »Zeli« pripomorete k socialnemu in delovnemu vključevanju uporabnikov ŠENT ter drugih ranljivih skupin.

Dostava: Naročeno blago vam dostavijo na dom! Stroške dostave naročenega blaga do vrednosti 50€ plača kupec (naročnik). Dostava naročenega blaga v vrednosti nad 50€  je strošek dobavitelja.

Cena dostave naročenega blaga  - Slovenija, se obračunava po veljavnem ceniku DPD na dan prevzema.

Cene po ceniku veljavnem od 1.11. 2019

Teža paketa

2 kg

5 kg

10 kg

Cena za paket

4€

5€

6,10€

Izberite dobrote lokalnih ponudnikov in napolnite si svojo košarico primorskih dobrot!


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem