ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Zaključek projekta TABLO

24-08-2018

V četrtek 21. junija 2018 je bila v Canterburyju v Veliki Britaniji zaključna konferenca projektaTABLO – Usposabljanje zaposlenih za uporabo umetnosti pri izboljšanju življenja oseb z dolgotrajnimi težavami.


Na konferenci so bile predstavljene dobre prakse, ki smo jih spoznali tekom projekta (oktober 2016 – junij 2018) in spletno orodje, ki je nastalo v okviru projekta. Vabimo vas k ogledu in uporabi spletnega orodja, kjer lahko dobite informacije o različnih stanjih (»e-learning chapters«), s katerimi se srečujejo posamezniki z različnimi dolgotrajnimi težavami (depresija, demenca, avtizem, ADHD, anksiozne motnje, bipolarna motnja, poškodbe možganov, odvisnosti od drog, kronična utrujenost, zmanjšane intelektualne sposobnosti, osebnostne motnje, shizofrenija, posttravmatska stresna motnja, motnje prehranjevanja) ter možnih aktivnostih in terapijah (za terapevte), ki jih najdete pod
»Activities and Therapies«. V platformo se je potrebno registrirati, potem pa si lahko gradivo shranite na računalnik ali
ga natisnete in ga uporabite pri svojem delu. Trenutno so gradiva v angleščini. V prihodnosti načrtjuemo, da bi s pomočjo sredstev iz novega projekta gradiva prevedli v slovenščino.
K uporabi lahko povabite tudi druge sodelavce in kolege, prav tako bomo veseli kakršnih koli povratnih informacij o uporabi gradiv.

 


Vabljeni k raziskovanju!


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem