ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Varstvo osebnih podatkov v društvih: Nova Gorica

15-06-2018

Vabljeni na predstavitev nove evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov, ki bo v četrtek, 28. junija 2018, ob 14. uri v Stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica (Trg E. Kardelja 1, 1. nadstropje).

Ste slišali, da je s 25. majem stopila v veljavo nova evropska zakonodaja s področja varstva osebnih podatkov? Ali veste, kakšne so vaše obveznosti? Ali veste, da boste morali ustrezno ukrepati tudi v društvih in drugih nevladnih organizacijah?

Dogodek je namenjen DRUŠTVOM IN DRUGIM NEVLADNIM ORGANIZACIJAM iz naše regije!

Na srečanju vam bomo predstavili uporabne vidike nove zakonodaje, s poudarkom na izsledkih, do katerih so prišle študentke Evropske pravne fakultete v okviru projekta Pravna socialna urgenca v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica.

Izvedeli boste nekaj osnovnih informacij o osebnih podatkih, kdaj jih lahko obdelujete, kakšno mora biti soglasje, katere so ključne obveznosti NVO, da bodo skladne z uredbo ipd. Posebej bodo predstavljeni tudi t. i. posebni osebni podatki oz. kako ukrepati, če imamo opravka z ranljivimi skupinami.

 

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA!

Prijave in informacije: info@planota.si ali 05 307 40 40 oz. 040 288 097


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem